Schatten van Vlieg

Schatten van Vlieg: het monster van Mexiceau

GROAAARR! Wat is dat? Tijdens het verzorgen van zijn zaailingen, schrikt boer Jeroen op van een daverend geluid. Het lijkt vanuit de richting van de Mexiceauvijvers te komen. Misschien zijn de graafmachines op het Mexiceaumonster gestoten!? ‘Kan niet’ denkt Jeroen. ‘Dat monster bestaat niet, dat is maar een fabeltje.’ Zou hij even een kijkje durven gaan nemen? Het klonk wel héél griezelig en eng! Maar boer Jeroen laat zich niet kennen en gaat op pad. Gaan jullie samen met hem en Vlieg mee op speurtocht?

PRAKTISCHE INFO:

LEEFTIJD: 4 tot 12 jaar
PARCOURS: ongeveer 1,5 km, bijna volledig onverhard
NODIG: balpen, een deelnameformulier (vind je ook aan de Zomerbarak)
START: aan de Zomerbarak op het Kasteelveld van Plukhof Beernem (Kasteeldreef 9, Beernem)

OPGELET: langs een klein stuk van het parcours zijn momenteel op weekdagen graafwerken aan de gang. Kijk extra goed uit!Kom indien mogelijk met de fiets:) of parkeer je wagen op het grasplein aan Hoornstraat 18. Volg van daaruit de pijltjes naar de Zomerbarak.

!!!TIP!!! Kom op zondagnamiddag! Dan is de gezellige Zomerbarak open van 14u tem 18u en kan je iets drinken tussen het groen van het prachtige Kasteelveld. Als je je ingevuld formulier inlevert aan de bar, dan krijg je een waterijsje.

Reacties zijn gesloten.