In het spoor van dieren

In het spoor van dieren

Doe en weetjestocht voor grote en kleine spoorzoekers

Wist jij dat er luizen zitten in snoep? Dat kippen best wel intelligente dieren zijn? En dat olifantenmest voor allerlei dingen gebruikt kan worden? Ben jij zo lenig als een coole spin en kan je sneller lopen dan een kat?

Zoek de bordjes met sporen in en rondom het Patershof in Beernem. Voer de opdrachten uit en kom allerlei grappige en superslimme dingen te weten over dieren.

!!! Door de grote hoeveelheid neerslag liggen sommige stukken van het parcours er drassig bij. Botjes of waterdichte schoenen zijn aangeraden!


 • Wat?
  Doe- en weetjestocht van ongeveer 2 km voor gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar in en rondom het Patershof in Beernem.
 • Wanneer?
  Van 21/12/20 tem 28/02/21, elke dag vrij en gratis toegankelijk.
 • Vertrekpunt?
  De tocht start aan de Zomerbarak op het domein Patershof. Parkeer je wagen ter hoogte van Hoornstraat 18 in Beernem en wandel van daaruit via het pad naar de Zomerbarak.
 • Nodig?
  Een deelnameformulier, een balpen en een smartphone. Een formulier kan je ophalen in de bib of aan de Zomerbarak, of hieronder downloaden.

 • TIP!
  Op woensdag- en zondagnamiddag kan je tussen 14u en 17u30 oliebollen of appelbeignets afhalen bij de buren van De Witte Hoeve.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.